fbpx

Sprejmi vsak košček sebe…ker si univerzum v malem

Skozi občutenje medeničnega dna lahko spoznavaš svojo bazo. Tukaj je vse kar je surovo osnovno, nagoni, prvobitna zemeljska moč, strast, seksualnost. Vse to, kar je v nas »živalskega« a tudi to je treba sprejeti. V nas je vse…božansko in živalsko. V procesu življenja potrebujemo oboje in lahko uživamo ali trpimo s tem, kar je v nas. Odvisno je od naše zavesti in sprejemanja sebe.

Sprejmi vsak košček sebe, spoznaj vsak košček sebe, ker si univerzum v malem.

S poglabljanjem v svoje energijske centre in organe lahko odkrijemo ogromno o sebi, o naši družini, o naših prednikih, o človeštvu nasploh. Mi smo kot knjiga, ki jo je treba redno brati. Vse informacije so v nas.

Treba si je vzeti čas in tišino, da gremo vase. Predvsem pa se raziskujmo z ljubeznijo in sprejemanjem in ne s kritiko in zavračanjem. Vsak košček sebe, ki ga ne sprejemamo je energijsko blokiran. Ker ljubezen zdravi in sprejemamo to, kar ljubimo. Pa začnimo pri sebi. Vedno…začnimo pri sebi. Šlo bo iz nas navzven…brez skrbi…to je zakon ekspanzije.

Ko bomo nehali biti kritični do sebe, bomo nehali biti toliko kritični do drugih. Ko bomo sebe sprejeli, bomo lažje sprejemali druge. Zunanji svet je samo naš odsev. Odsev našega notranjega stanja.

Prisluhnimo si in tako bomo v stiku s svojo frekvenco…posledično bomo sledili sebi in naše življenje bo šlo v smeri, ki je za nas najboljša. Vedno proti svetlobi in z zaupanjem v popolnosti odvijanja življenja, ki je v frekvenco z nami.

Pa srečno raziskovanje…

Ana Apsara

%d bloggers like this: