fbpx
Video posnetki vodenih meditacij

so nastali na pobudo mojih učencev

Na urah joge in meditacije me je velikokrat kdo od učencev spodbujal, da naredim glasbene posnetke vodenih meditacij predvsem zato, da lahko meditacije, ki jih delamo na urah izvajajo tudi doma.

Z ljubeznijo, Ana

Posnetki so namenjeni vsem tistim, ki potrebujete vodenje in vam to pomaga, da se lažje sprostite, poglobite vase in delate na sebi doma. Rada bi poudarila, da je meditacija praksa, ki bi se jo mogli postopoma naučiti izvajati sami, brez vodenja, izven skupin. Menim pa, da so te meditacije lahko sredstvo, na poti k cilju. Sigurno je bolje, da vam posnetek pomaga kot motivacijsko sredstvo pri navajanju, da si doma vzamete čas zase, za poglobitev. Upam, da na določeni točki, posnetka ne boste potrebovali več.

Teme, ki sem jih izbrala za vodene meditacije so vedno aktualne. Vsako od teh meditacij lahko prakticirate vsak dan, do konca življenja in vsakič bo drugače. Vsak od nas naj bi se na dnevni bazi sproščal, notranje čistil, čistil zamere in odpuščal, jačal svoje energijsko polje, povezoval z Izvorom, soočal se s strahovi in čustvi, se spominjal svoje prave narave, se zavedal svojega življenjskega poslanstva.

Vsaka od teh meditacij, vam bo prišla prav ob določenem času.

Namen meditacij je dnevno delo na sebi. Gre za navado, kot je umivanje zob, ki nas notranje spreminja. Gre za notranje čiščenje, spoznavanje in preobrazbo, ki se dogaja postopoma in z rednim prakticiranjem. Še predstavljati si ne morete koliko vas lahko to delo na sebi spremeni a šele ko boste šli čez to izkušnjo, boste realizirali. Upam, da se vsi tisti, ki boste uporabljali te posnetke za delo na sebi, ne boste ozirali na slovničnih napak in drugih malenkostih. Posnetki so bili narejeni v kratkem času, v valu inspiracije po dolgem pripravljanju. So intuitivne in spontane, nepopolne. Osredotočite se na bistvo, na besede, ki vas bodo peljale v svojo izkušnjo, v tisto, kar trenutno vi potrebujete.

 

Novoletna meditacija >

Priprava na vstop v novo leto. Začnite leto sveže pripravljeni.