fbpx

Vodene meditacije z zdravilnimi zvoki v živo

Apsara meditativne zvočne kopeli so namenjene vsem, ki bi radi na koncu tedna okopali svoja energijska telesa in se vrnili nazaj v stanje popolne sproščenosti, miru in regeneracije.

Na kopeli boste v ležečem položaju deležni zavestnega sproščanja po telesu,  sugestivnih govorov oz. vodene meditacije in manter. Vse to bo pomešano v fuziji  zdravilnih zvokov različnih inštrumentov (Gong, tibetanske posode, šepetalec vetra, Koshi zvončki itd.) in podprto z mojo frekvenco v katero prikličem oz. kanaliziram vse Božansko.

_______________________________________________________________________________________

Več o zdravilnih inštrumentih:

GONG je starodaven instrument, katerega zvok OM se je širil po zemlji že 3500 let pred našim štetjem. Je najbolj resonančen glasbeni instrument izredne transformacijske moči, zato ga imenujemo tudi motor zdravilnih moči.

Planetarni gongi so uglašeni na frekvence vrtenja planetov našega sončnega sistema.

Zvok gonga se je od nekdaj uporabljal za pospeševanje procesa duhovne evolucije človeštva, kakor tudi za prenovo življenjske moči. Holističen zvok gonga nas napolni z gostimi nadtoni, ki si sledijo v zaporedju zlatega reza, ki je znano kot zaporedje optimalne harmonije in nenehne regeneracije v stvarstvu. Tako se naše Bitje v oceanu simfonije pesmi gonga na vseh ravneh preporaja in harmonizira.

Vsak človek je odraz makrokozmosa; zato planetarni gongi vzvalovijo čakre, meridijane in organe. Vsak planetarni gong ima specifično delovanje na slušalce, čeprav hkrati vsak gong
s svojim obiljem nadtonov zaobjame celoto naših potreb določenega trenutka.

Ob poslušanju gongov so pogosti telesni občutki vročine/hladu, vibriranja…, ko se stari telesni zapisi čistijo; ljudje včasih podoživijo telesno problematiko preteklosti, recimo bolečino padca iz zgodnjega otroštva, neredko pa se dvignejo na površje spomini iz daljne preteklosti te ali prejšnjih inkarnacij.

Vse to je zavestni izraz globoke transformacije, vzpodbujene s holističnim zvokom.
Zvočne gong kopeli sproščajo strahove, ki smo jih pridobili v preteklosti in čistijo podzavest ter osvobajajo. Globoko sproščajo vse nivoje in pomlajujejo.

Zvok gonga nas objame v zvočno polje in v telesu vzpostavlja harmonijo. Odstranjuje napetosti in blokade ter tako oživlja samozdravilne sposobnosti našega telesa. Zvok gonga slišimo, čutimo pa ga tudi znotraj našega telesa. Vzvalovijo naša koža, kosti, mišice, organi, telesne tekočine, vsaka celica, vsak atom našega bitja. Upočasni možgansko valovanje. V tem stanju popolne harmonije telesa, duha in uma se pospešijo procesi regeneracije in pomlajevanja. Omogoči nam popolno sprostitev in doživetje sebe in življenja onkraj parametrov časa, prostora in materije. Obudi naše izvorne potenciale, nas spomni kdo smo in zakaj smo tukaj. Planetarni gongi so uglašeni na tone planetov našega sončnega sistema in predstavljajo resonančni spekter nebesne harmonije.

Zvok gonga nas odnese v stanje, v katerem nas zdravi lastna zavest. Omogoča nam doživeti svoje Bitje onkraj kriterijev časa, prostora, materije.

V meditacijah se umiri delovanje možganov v alfa stanje, z valovanjem med 7 in 15 hercev; zvok gonga pa omogoča globoko sprostitev theta in delta stanja, ko se frekvenca upočasnjuje od 7 vse do 0,5 herca. To je stanje globokega sna, popolne sprostitve in uskladitve leve in desne možganske polovice, to pa omogoči zlitje človeka z njegovo višjo zavestjo, notranjo inteligenco.

ZVOČNE KOPELI

Zvočne kopeli planetarnih gongov, sinhrono z energijami, spuščajočimi se na Zemljo v določenih dneh – ter kristalnih, tibetanskih skled in glasu  ter drugih inštrumentov ODPIRAJO ZVOČNI PORTAL, ki omogoča globoka transcendentalna izkustva.

Pri gong zvočni kopeli terapevt igra okoli vašega ležečega telesa, namen zvočne kopeli pa izberete vi (zdravje, življenjska situacija, iskanje odgovorov na vprašanja …).

Udeleženci se leže “kopajo” v valovih izobilja energij pesmi Svarstva, ki želi biti udejanjena v določenem trenutku. Vsak ima edinstveno izkustvo, za katero bi lahko rekli, da je vodeno s strani njegovega “notranjega vodstva”, njegovih trenutnih potreb, kakor tudi njegove pripravljenosti, odločenosti in odprtosti za izkustva, kot so:

* uglasitev s svojimi izvornimi vibracijami,
* buditev ustvarjalnih, vedenjskih…potencijalov,
* preobrazbe in zdravljenja na kateremkoli nivoju,
* vpogledi, navdihi….,
* osvoboditev starih zapisov, programov, spominov…
* izkustva onkraj kriterijev časa, prostora, materije,
* predvsem pa transcendenca zavesti, ki pa za seboj potegne transcendenco vsega našega Bitja.

TIBETANSKE POJOČE POSODE so pravzaprav gongi drugačne oblike. Zvok pojočih posod, ki se polagajo na vsak del telesa odpravlja napetosti in blokade, uravnoveša levo in desno možgansko polovico, umirja in uravnoveša čustveno in mentalno telo, jača proces samozdravljenja organizma, pomlajuje, povečuje življenjsko energijo, ustvarjalno moč, samozavest in radost življenja. Bogata mešanica nadtonov, ki jih pojoče posode ustvarjajo, aktivirajo človekovo izvorno energetsko kodo, harmonizirajo delovanje organov in raztapljajo vse, kar je naši izvorni naravi tuje. Z zvočno masažo prejemnika masaže uglasimo s frekvencami zdravja in ravnovesja. Zvok potuje v globino telesa do vsake celice. Za prejemnika masaže je doživetje zvočne masaže izjemno prijetno. Večina doživetje opisuje kot »raj na zemlji.«

%d bloggers like this: