fbpx

Joga je že dvajset let del mojega življenja. Aktivno jo poučujem že petnajst let. Poučujem Hatha jogo in meditacijo, vodim začetne in srednje tečaje.(urnik tečajev >>)

Imam srečo, da  na svoji poti učenja in spoznavanja joge tesno sodelujem  z različnimi strokovnjaki na tem področju, kot so Shiva Shankar, Bir Krishna Goswami, Sneža Vidovič.

Opravljena imam dva učiteljska tečaja na področju joge: “Atma joga teacher training” v Zagrebu (2009) in učiteljski tečaj Sadhana šola joge v Ljubljani (2012). Nenehno se izobražujem na področju joge s pomočjo knjig, joga delavnic in vikend seminarjev, tečajev.

Poleg skupinskih, vodim tudi individualne ure in pripravljam posebne programe za jogo in meditacijo, prilagojene posamezniku. Uporabno znanje iz področja anatomije, izkušnje, v vrhunskem športu  ter študij na Fakulteti za šport mi omogočajo, da sestavljam strokovne joga programe. Dolgoletna praksa in izobraževanja na področju joge in meditacije so mi prinesli  veliko realizacij in modrosti, ki jih z veseljem predajam naprej.

Nudim individualni program Z MEDITACIJO V TRANSFORMACIJO.

Preberi več >