fbpx
Get Adobe Flash player

Individualni programi

Joga je že petnajst let del mojega življenja. Aktivno jo poučujem že osem let. Poučujem Hatha jogo in meditacijo, vodim začetne in srednje tečaje.(urnik tečajev >>)

Imam srečo, da  na svoji poti učenja in spoznavanja joge tesno sodelujem  z različnimi strokovnjaki na tem področju, kot so Shiva Shankar, Bir Krishna Goswami, Sneža Vidovič.

Opravljena imam dva učiteljska tečaja na področju joge: “Atma joga teacher training” v Zagrebu (2009) in učiteljski tečaj Sadhana šola joge v Ljubljani (2012). Nenehno se izobražujem na področju joge s pomočjo knjig, joga delavnic in vikend seminarjev, tečajev.

Poleg skupinskih, vodim tudi individualne ure in pripravljam posebne programe za jogo in meditacijo, prilagojene posamezniku. Uporabno znanje iz področja anatomije, izkušnje, v vrhunskem športu  ter študij na Fakulteti za šport mi omogočajo, da sestavljam strokovne joga programe. Dolgoletna praksa in izobraževanja na področju joge in meditacije so mi prinesli  veliko realizacij in modrosti, ki jih z veseljem predajam naprej.

Moje svetovanje na individualni ravni vključujejo:

  • Izdelovanje individualnega joga programa glede na potrebe (poškodbe, stres, utrujenost, bolečine v mišicah, kosteh, sklepih, lajšanje različnih psihofizičnih bolezenskih stanj, zmedenost, iskanje poti do sebe itd). Vse to v skladu z mnenji in diagnozami zdravnikov.
  • Učenje pravilnega izvajanja različnih jogijskih tehnik in položajev, kar zagotavlja maksimalni učinek na dolgi rok in zmanjšuje možnosti za poškodbe pri izvedbi
  • Učenje osnovnih tehnik vizualizacije, spreminjane podzavestnih programov, meditacije in sproščanja
  • Podpora in vodenje na poti do pozitivnih sprememb bolj kvalitetnega življenja
  • Svetovanje v obliki strokovnega gradiva za branje


Cenik individualne
ure joge ali meditacije je 50. evrov.