fbpx

Kanaliziranje

Naše telo je orodje našega zavednega ali nezavednega. Odvisno kako smo se odločili. Ali smo se odločili, da živimo z zavedanjem kaj hočemo imeti, privlačiti in živeti ali ne.Vse, kar potrebujemo, lahko imamo. Ne zavedamo se, da nam je vse na razpolago in da smo lahko energijski kanal.

Če ne vemo kaj hočemo zase, bomo dobili to, kar hoče naše nezavedno.

Univerzum je neskončno energijsko polje v katerem je vse. Kadar čutimo pomanjkanje nečesa, lahko v meditaciji odpremo »kanal« in si dovolimo, da to, kar nam manjka vstopi v nas. Tako se energijsko polnimo, z zavedanjem, kaj vnašamo.

Kaj pomeni »odpreti kanal«?

Kronska čakra (Sahasrara) je okno vstopa energije v telo. Ko zavestno odpremo teme (Kronsko čakro) lahko v nas vstopi vse, kar si dovolimo da vstopi: mir, ljubezen, svetloba, pogum, obilje, moč, sočutje, sreča, radost, sprejemanje….itd.

Tista kvaliteta energije, ki si jo želimo, dovolimo, da vstopi skozi teme v nas in se spušča po hrbtenici navzdol do medeničnega dna. Naj ta energija najprej napolni hrbtenico.

Naj se steber hrbtenice polni tako dolgo, dokler ni napolnjen do konca. Naj hrbtenica, v obliki svetlobnega stebra, srka vase to energijo.

Nato si predstavljaj kako se energija iz hrbtenice širi po celem telesu, polni celo telo, celo energijsko polje  in vsako celico v telesu. To vizualiziraš, dokler celo telo ne postane ta kvaliteta. Dokler celo telo ne vibrira s to kvaliteto, ki si jo želimo.

Temu se reče kanaliziranje. Vse nam je voljo. Vsega je dovolj za vse. Univerzum nam daje vse, brezpogojno. Samo vprašanje je ali v to verjamemo in ali mislimo, da si to zaslužimo?

Ana Apsara Colja

 

%d bloggers like this: